High Performance Team Workshop

Als ondernemer klaar om jouw team te leiden naar “the next level” qua efficiëntie, cohesie en dynamiek om zo meer wendbaarheid en impact te hebben in tijden van voortdurende verandering?

Kies dan voor een “High Performance Team” workshop op maat!

Wat is een High Performance Team (HPT) en hoe onderscheidt het zich van andere teams?

In zo’n team schaart ieder teamlid zich achter de teamvisie, identificeert het zich met het team, weet wat het team belangrijk vindt, voelt zich ondersteund door de competenties van de teamleden en draagt bij tot het teamresultaat.

Dit maakt dat een HPT beter zal presteren dan andere teams.

Waarom is het als ondernemer belangrijk dat jouw team een hoge HPT-factor heeft?

Ondernemen wordt vandaag de dag gekenmerkt door voortdurende verandering. Het is dus belangrijk dat jouw team wendbaar is en blijft om ook onder veranderende omstandigheden resultaat te boeken en impact te blijven maken.

Daarvoor zijn veerkracht, teamcohesie en -effectiviteit cruciaal. Impact genereer je vandaag immers niet enkel meer door louter kwantitatieve output te leveren! 

Een HPT is niet enkel wendbaarder maar bereikt bovendien ook sneller resultaat, werkt efficiënter (en bespaart dus tijd én geld) en de teamleden geven aan meer tevreden te zijn. Zo wordt het ook makkelijker om ze aan boord te houden.

Of het nu gaat over een startend, een nieuw samengesteld of een reeds doorwinterd team, een mix van vaste en freelance medewerkers of enkel permanente werknemers, de “High Performance Team” methodiek is geschikt voor al deze teams.

Tijdens deze workshop op jullie maat gaan we werken rond exact die pijlers van een High Performance Team die jullie er vandaag van weerhouden om er één te worden. Geen “one size fits all” aanpak dus maar maatwerk afgestemd op jullie behoeften!

Hoe gaat het praktisch in z’n werk?

Teamworkshop voor minimum 4 en maximum 10 deelnemers

^

Inhoud workshop is aangepast aan jullie vraag en behoeften; voorafgaand aan de workshop, heb ik met iedere deelnemer een individuele intake. Op basis hiervan stel ik jou, als leidinggevende, een programma voor de workshop voor (gebaseerd op het HPT framework).

^

Duur workshop is maatwerk en varieert van 1,5 tot 2 dagen (excl. intakes).

^

Taal: Nederlands, Frans of Engels.

^

Locatie: bij voorkeur op een door jullie gekozen (en gereserveerde) externe locatie, uitzonderlijk in-company.

^

Kostprijs: vanaf €2.975 excl. BTW, voor 1.5 dag workshop én voorafgaande individuele intakes; je ontvangt steeds een offerte op maat.